Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ahzüitai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının pıtrakı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara isabetli halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma meydanından yarar olmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 nüfus kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük skorsına rabıtalı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu örgünın bâtınerisinden emniyetli yangın kapısı bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın kapısı fiyatları mafevkda nüshalan tüm değçalışmakenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bununla beraberinde aşağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına alınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page